loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Autoverkoper

Wat ga je doen?             

In jouw rol als Luxury car specialist ga jij bij DTMobility klanten meenemen in de totale experience. Jij fungeert als hét aanspreekpunt en bent in staat om onze klanten alles te vertellen over de diverse merken, modellen, opties en accessoires. Uiteraard ben je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en technieken. Daarnaast ga je actief aan de slag met het maken van afspraken. Je brengt de klantbehoefte in kaart en verstrekt informatie over de eventuele aanschaf van een auto.


Wie ben jij?


Je hebt een commerciële instelling en kan met zowel face-to-face als online of telefonisch contact een unieke beleving creëren voor klanten in het aankooptraject van een kostbaar product zoals een auto. Je hebt bij voorkeur al een aantal jaar verkoopervaring en hebt van nature iets met auto’s. Combineer dat met een gezonde drive en overtuigingskracht en je bent onze ideale kandidaat.

Verder vragen wij:

• Je hebt enkele jaren ervaring in de sales of telemarketing. Verkoopervaring in de Automotive is een pré;
• Je bent communicatief sterk en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
• Je bent fulltime beschikbaar, woonachtig in de omgeving Noord-Brabant;
• Je bent flexibel inzetbaar (ma t/m za tussen 09:00 en 18:00);
• Je kan goed zelfstandig werken, bent proactief, georganiseerd en kan goed overzicht bewaren;


Wat bieden wij?

DTMobility Cars biedt een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een plezierige werkomgeving waar verdere ontwikkeling voorop staat. Wij belonen afhankelijk van leeftijd en ervaring met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb je belangstelling voor deze functie? Solliciteer dan direct! Solliciteren kan eenvoudig middels een mail gericht aan: sylvana@dtmobility.com


Morgen Internet - Zorgeloos website